طراحی سایت با Html و Css به نوعی ابتدای راه برای حوزه طراحی و بهینه سازی سایت می باشد. اگر شما هم علاقمند کد نویسی های بصری در زمینه ساخت وب سایت های گونا گون هستید، این مطلب برای شما مفید می باشد. از نرم افزارهای کاربردی و کد ها و بخش های لازم، همگی را مورد تجزیه تحلیل قرار خواهیم داد.
شروع طراحی سایت با Html و Css
طراحی سایت شامل لایه های مختلفی است ولی دوره ابتدایی و مقدماتی آن اغلب Html و Css می باشد. اغلب آموزش ها شامل پیش نیاز ها هستند ولی html و css اطلاعات پیش نیازی را شامل نمی باشند. بلعکس این دو مبحث پیش نیاز بسیاری از آموزش ها می باشند. اچ تی ام ال و سی اس اس نقص اصلی در طراحی وب سایت را بازی می کنند که بدون این دو وب سایتی نمی تواند پدید آید.
html چیست و چه کاربردی دارد؟
اگر هنوز اطلاعات چندانی را کسب نکرده اید، ممکن است با این سوال مواجه شوید که html چیست و چه کاربردی دارد؟ تمامی فعالان و طراحان حوزه اینترنتی با مبحث html آشنایی هر چند کم و بیشی دارند. در اصل ساختمان سایت شما را html تشکیل می دهد. Html یک زبان برنامه نویسی نیست ولی زبان قابل فهم مرورگر می باشد. طراحی سایت با html و css منجر به پدید آمدن یک سایت استاتیک می شود. زبان های html با تگ شروع می شوند و با تگ هم به پایان می رسند. برای شروع کار می توانید در notepad هم فعالیت خود را شروع کنید. اما اگر بخواهید به صورت حرفه ای گام بردارید می توانید از نرم افزار Dreamweaver استفاده کنید.
پیشنهاد رئال ربات:
نرم افزار طراحی سایت با Dreamweaver
نرم افزار طراحی سایت با وردپرس
ساختار سایت تک صفحه ای html
سایت های تک صفحه ای یکی دیگر از سایت های جذاب به شمار می رود که برخی از افراد حق انتخاب خود را بنا بر سلایق، از این بابت استفاده می کنند. در بخش طراحی و پشتیبانی انواع وب، سایت های تک صفحه ای با سرعت زیادی در حال همه گیر شدن می باشند. منظور از سایت های تک صفحه ای، سایتی است که تمام محتویات را در یک صفحه در حال حرکت نشان می دهد. در این سایت ها برای شناسایی صفحه اصلی و دیگر بخش ها با استفاده از نوارها و بخش بندی این فرایند صورت میگیرد. یعنی آیتم های منو به جای صفحات به بخش هایی از همان صفحه لینک داده می شود. اگر شما هم تمایل دارید تا سایت خود را با یک قالب تک صفحه ای راه انذازی کنید، دو راه در پیش رو دارید.
روش اول تهیه قالب های آماده است
و روش دوم هم کد نویسی وطراحی اختصاصی، که لازمه فراگیری آموزش ها می باشد.
طراحی ساختار صفحه با اچ تی ام ال
گفتیم که اچ تی ام ال برای ساختار سایت لازم و ضروری است. در حقیقت HTML ابزاری است که با استفاده از کدهایی به نام تگ، اقدام به طراحی و ساخت قالب کلی صفحات وب مینماید. پس برای طراحی اسلکت اصلی وبسایت خود باید از این سرویس استفاده نمایید. اگر کم و بیش در زمینه طراحی وب تخصص داشته باشید، متوجه خواهید بود که پروسه طراحی وبسایت شامل ۲ مرحله اصلی است:
- بخش اول که مربوط به HTML است. یعنی ساختاربندی اصلی صفحات وب.
- بخش طراحی ظاهری سایت که شامل اضافه کردن موارد کاربرپسند که شامل رنگ، طراحی های خاص و موارد دیگر که با CSS انجام میشود.
چگونگی طراحی سایت با Html و Css
شروع کار در زمینه فراگیری طراحی سایت همین html است ولی برخی نکات باید رعایت شود. یک اشتباه رلیج بین تازه کاران دیده میشود که سعی میکنند تا html و css را به صورت جداگانه یاد بگیرند. این افرادبا طرز فکر، تسلط بر html و سپس یادگیری css گام بر می دارند. این روش چندان نتیجه خوبی را منجر نخواهد شد. به خاطر بسپارید که html و css مکمل هم هستند و هیچ یک به تنهایی سودبخش نخواهد بود. پس بنابراین حتما باید با هم یاد گرفته شوند و نتیجه بخش باشند.
تگ های مهم در طراحی سایت با html و css
تگ های خیلی زیادی در حوزه اچ تی ام ال وجود دارد که هر یک فرایندهای خاصی را به اجرا در کی آورندو در ادامه مطلب از جمله تگ های کاربردی و مهم را برایتان مثال خواهیم زد. برای ایجاد و یا تعریف لینک ها در صفحه وب از تگ <a> استفاده می شود. یا برای گذاشتن آهنگ / موسیقی و.. در یک صفحه وب از تگ <audio> استفاده می شود. تگ <blockquote> در راستای ایجاد یک نقل قول از یک سورس یا منبع خارجی مورد استفاده قرار می گیرد. تگ <body> برای ایجاد بدنه اصلی یک صفحه وب یاد می شود. یکی از تگ های مهم و کاربردی در HTML تگ <div> است که برای ایجاد طرح بندی یک قالب وبسایت مورد استفاده قرار می گیرد.
همچنین شما می توانید تیترهایی در صفحه ایجاد کنید که تیترها یا عنوان ها هم به کمک تگ h1 تا h6 مشخص می شود. h1 بزرگترین تیتر و h6 کوچکترین است.
روش اجرای فایل های HTML
از موارد مثبت و قابل تامل در طراحی سایت با Html و Css، مسئله اجرای فایل های HTML است. این فایل ها برای اجرا شدن به هیچ تکنولوژی خاص نیاز ندارد. شما برای اجرای فایل های HTML فقط و فقط به یک مرورگر نیاز دارید که از HTML پشتیانی کند. یک مرورگر خوب، تمامی فرایندهای لازم را برای شما انجام میدهند. فرقی ندارد که از گوگل کروم استفاده میکنید یا از فایرفاکس، حتی مرورگرساهای فاری و اینترنت اکسپلورر هم پاسخگوی شماست. در هر صورت شما میتوانید کدهای HTML خود را بنویسید و آنها را اجرا کنید. مشاهده نتایج در هر زمانی برای شما مقدور می باشد.
HTML5 چیست و چه تفاوتی با HTML دارد؟
در زمینه طراحی سایت ممکن است با واژه HTML5 هم مواجه شده باشید. در اصل HTML5 آخرین نسخه از HTML است که طراحی وب را برای طراحان وب بسیار ساده تر و جذاب تر می نماید. همچنین این سرویس ویژگی های جدید و جالب تری را هم شامل است. پس برای موفقیت بیشتر در زمینه طراحی وب سایت های حرفه ای، حتما باید از HTML5 هم استفاده کنید و به آن مسلط باشید.
دیدگاهتان را بنویسید